Fragt og levering

Vi sender de fleste bestillinger inden for 1-3 hverdage. Ordrer fra fredag og weekenden bliver tidligst afsendt mandag, så derfor kan der forekomme lidt ekstra ventetid, når man bestiller tæt på weekenden. Du er altid velkommen til at ringe eller sende en mail, så kan vi fortælle hvor langt vi er nået. Vi gør vores bedste en vi gør alt for at den sendes senest 2 dage efter du har bestilt. Hertil skal påregnes den tid, det tager forsendelsen af nå din adresse.

I højsæsonen, dvs. april og maj, kan der komme rigtig mange ordrer. I denne periode er det meget svært for os at forudse, hvilke varer vi sælger flest af. Derfor kan det nogle gange være svært for os at følge med, og vi kan være udsat for, at varerne er udsolgt. Vi lover, at vi får dem hurtigt hjem igen, men vi beder om lidt forståelse i den forbindelse.

Fortrydelse og returnering
Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager forsendelsen. Hvis ordren leveres af flere omgange, er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare.  Hvis du har fortrudt dit køb, er det ikke nok at afvise pakken ved levering. Du skal i stedet sende os en mail, hvori du oplyser festogbordpynt.dk om, at du vil fortryde købet. 

Bemærk, at hvis du vælger at afhente dine varer i vores butik, kan du stadig returnere overskydende produkter, såfremt de er i original emballage. Disse varer returneres inden 7 dage og pengene gives retur ved fremvisning af kvittering. 

Når du har meddelt festogbordpynt.dk, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt eller inden for 14 dage til: 

Fest og Bordpynt v. Tommy Telt APS
Voerbjergvej 36 
9400 Nørresundby 
 

Husk at vedlægge kopi af ordrebekræftelse. 

Ved returnering af varer skal varerne pakkes forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Husk derfor at gemme din kvittering for afsendelse. Varerne skal være i original emballage og i samme stand, som da du modtog den, dvs. at servietter og duge ikke må være bøjet, eller have folder i hjørnerne, når vi får dem retur. Det betyder, at du skal putte godt med fyld i kassen, da varerne ellers kan blive beskadiget. Varerne skal sendes i papkasser eller papkuverter, ligesom du modtog din ordre. Ligeledes skal lys og andre skrøbelige varer være pakket ind og der skal være fyld i kassen - præcis som da du modtog ordren. 

Bemærk, at vi IKKE modtager varer sendt pr. efterkrav, og du skal sikre dig at sende pakken retur med ”med omdeling”. Vi afhenter ikke returpakker på posthuset, og har du sendt ”uden omdeling”, får du pakken retur igen, når den har ligget for længe på posthuset. 

Det er IKKE muligt at bytte dine varer til noget andet. Du skal i stedet returnere de varer, du ikke ønsker jf. vores returregler. Derefter kan du placere en ny ordre i webshoppen, og derigennem bestille de varer, du ønsker i stedet. 


Tilbagebetaling 

Senest 14 dage efter vi har modtaget din henvendelse om fortrydelse, vil du få tilbagebetalt varens fulde beløb. Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmetode, som du benyttede ved købet, medmindre du udtrykkeligt beder om andet. Festogbordpynt.dk kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur eller har modtaget dokumentation for, at du har returneret varerne. Tager du varen i brug eller skades den under forsendelsen, hæfter du for varens værdiforringelse. 

Du skal selv afholde udgifter til returnering. 
 

Reklamationsret 
I henhold til Købeloven yder vi 2 års reklamationsret. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles til os inden for rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. Vi betaler naturligvis returfragten på reklamationssager. 

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer er det en god ide at kontakte os på lotte@festogbordpynt.dk, så vi kan aftale det videre forløb. Du er også velkommen til at ringe til os på 7022 8388.
 

Refusion 
I tilfælde af afslag i pris, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Tilbagebetalingen sker til den konto, ordren oprindeligt blev betalt fra.


Betaling 
Alle priser på festogbordpynt.dk er inkl. 25 % moms. Festogbordpynt.dk modtager betaling med Dankort og internationale kreditkort. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Hvis du vælger at afhente varen i vores butik, trækkes betalingen, når varen er færdigpakket og klar til afhentning. 

Vi krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

 


Festogbordpynt.dk tilbyder 2 forskellige leveringsformer: 

Levering til en pakkeshop nær dig
Postomdeling med PostDanmark

Fest og Bordpynt er en del af TommyTelt APS
Voerbjergvej 36
9400 Nørresundby
CVR 31630886

Fragt / Levering